- Barbera
- Bouzy Rouge
- Cabernet Sauvignon
- Caladoc
- Canaiolo
- Chardonnay
- Colombano
- Colorino
- Corvina
- Corvinone
- Gewürztraminer
- Glera
- Graciano
- Grenache
- Macabeo
- Malvasia
- Malvasia Lunga
- Malvasia Nera
- Mazuela
- Mazuelo
- Mencia
- Merlot
- Muscato
- Parellada
- Petit Verdot
- Pinot Grigio
- Pinot Noir
- Riesling
- Rondinella
- Ruché
- Sangiovese
- Spätburgunder
- Syrah
- Tempranillo
- Trebbiano
- Viognier
- Viura
- Xarel-lo
- Arrels Montau de Sadurni
- Bernard Tornay
- Bodega Fragas do Lecer
- Bodega Tandem
- Bodega Viyuela
- Château de l'Escarelle
- Enate
- Encomienda de Cervera
- Fernand Hutasse
- Ferraris Agricola
- Heras Cordon
- Ignacio Marin
- Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
- Pietro Beconcini
- Sant'Anna dei Bricchetti
- Sutto
- Weingut Stefan Müller
- Barbera
- Bouzy Rouge
- Cabernet Sauvignon
- Caladoc
- Canaiolo
- Chardonnay
- Colombano
- Colorino
- Corvina
- Corvinone
- Gewürztraminer
- Glera
- Graciano
- Grenache
- Macabeo
- Malvasia
- Malvasia Lunga
- Malvasia Nera
- Mazuela
- Mazuelo
- Mencia
- Merlot
- Muscato
- Parellada
- Petit Verdot
- Pinot Grigio
- Pinot Noir
- Riesling
- Rondinella
- Ruché
- Sangiovese
- Spätburgunder
- Syrah
- Tempranillo
- Trebbiano
- Viognier
- Viura
- Xarel-lo
- Arrels Montau de Sadurni
- Bernard Tornay
- Bodega Fragas do Lecer
- Bodega Tandem
- Bodega Viyuela
- Château de l'Escarelle
- Enate
- Encomienda de Cervera
- Fernand Hutasse
- Ferraris Agricola
- Heras Cordon
- Ignacio Marin
- Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
- Pietro Beconcini
- Sant'Anna dei Bricchetti
- Sutto
- Weingut Stefan Müller
131 produkter

Antiche Vie Chianti DOCG 2023 Økologisk
NormalprisAntichie Vie DOC
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%.
Fad: 24 måneder på cement fade.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet: Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Barbera d´Asti 2023 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Barbera d´Asti Superiore DOCG 2021 La Regina
NormalprisLa Regina Barbera d’Asti 2016
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2021
Druer: Barbera
Alle druerne kommer fra "Castle of Montemagno", Vinstokkene er meget gamle, og producerer ganske få, men meget koncentrerede druer.
Fad: Alkohol gæring i 25 hektoliter franske egefade i 25 dage, derefter malolaktisk gæring i egefade og lagring i 500l egefade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º

Barbera d´Asti Superiore DOCG 2022 La Regina
NormalprisLa Regina Barbera d’Asti 2016
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Barbera
Alle druerne kommer fra "Castle of Montemagno", Vinstokkene er meget gamle, og producerer ganske få, men meget koncentrerede druer.
Fad: Alkohol gæring i 25 hektoliter franske egefade i 25 dage, derefter malolaktisk gæring i egefade og lagring i 500l egefade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º

Batiso Prosecco DOC Brut Valdobbiadene
NormalprisBatiso Brut
SUTTO / Valdobbiadene
Type: Prosecco
Årgang: 2019
Druer: Glera
Fad: Udvalgte og håndplukkede druer. Efter tørring i bakker, lagres vinen 12 mdr. i franske egefade og derefter 12 mdr. i flaske.
Farve: Let strågul
Næse: Frugtig med næse af citrus og æble.
Karakter: Let frisk og frugtig med lette fine bobler. Meget elegant Prosecco også kaldet ”The pearl of Veneto”.
Velegnet: Aperitif, fisk og salater.
Alkohol: 11%
Serveringstemperatur: 6-10º

Batiso Prosecco DOC Extra Dry Valdobiadene
NormalprisBatiso Extra Dry
SUTTO / Valdobbiadene
Type: Prosecco
Årgang: 2019
Druer: Glera
Fad: Udvalgte og håndplukkede druer. Efter tørring i bakker, lagres vinen 12 mdr. i franske egefade og derefter 12 mdr. i flaske.
Farve: Let strågul
Næse: Frugtig med noter af æble, ærteblomster og honning.
Karakter: Let frisk og blød med fine elegante bobler. Disse lækre bobler kaldes også ”The Pearl of Veneto”
Velegnet: Aperitif, fisk og salater.
Alkohol: 11%
Serveringstemperatur: 6-10º

Bisou 2020 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.

Bisou 2021 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.

Cabernet - Cabernet 2016
NormalprisEn fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
ENATE
En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Type: Rødvin.
Årgang: 2015
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket.
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber og masser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske noter som giver en fløjlsblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tanniner og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet - Cabernet 2021
NormalprisEn fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
ENATE
En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Type: Rødvin.
Årgang: 2021
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket.
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber og masser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske noter som giver en fløjlsblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tanniner og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet - Merlot 2020
NormalprisCabernet - Merlot
ENATE
Type: Rødvin.
Årgang: 2020
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% seks mdr. på egefade
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag. Passer altid til middagsbordet.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet IGT della Venezie 2022
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2022
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet IGT della Venezie 2023
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2023
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cava Brut Gran Reserva
Normalpris
Cava Brut Nature Gran Reserva
Montau de Sadurni -
Type: Bobler, Cava
Årgang: 2022
Druer: Xarel-lo 40%, Macabeo 30%, Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 3 år. Rest sukker 7 g/L.
Farve: Lys gylden med grønne reflekser. Fine bobler, der langsomt giver tæt og insisterende skum.
Næse: Intens aroma af modne æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Mouserende vin med et tvist af alder og masser af nuancer, cremet, elegant og insisterende i munden. Cava med personlighed som er helt perfekt til aperitif og sommerstemning.
Velegnet: Østers, hvid fisk, gedeost, risretter, fjerkræ, charcuteri og naturligvis blot til at nyde.
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-9º

Cava Brut Nature
NormalprisCava Brut Nature
Montau de Sadurni - Begues
Type: Bobler, Cava
Årgang: 2022
Druer: Xarel-lo 40% Macabeo, 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Fad: 1. Gæring i stål ved 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 30 mdr. Rest sukker 2 g/L.
Farve: Lys skinnende gul med grønne reflekser. Fine bobler, der langsomt giver insisterende skum.
Næse: Intens og frisk aroma, æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Livlig og frisk cava med masser af frugt. Cremet, frisk og insisterende i munden.
Velegnet: Grønne salater, hvid fisk, laks, tørre oste, cremet risotto, ristede og saltede mandler, charcuteri, retter med fedme og krydderier og kan naturligvis også bare nydes i godt selskab..
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-9º

Champagne Brut Blanc de Blancs
NormalprisBlanc de Blancs
Bernard Tornay / Bouzy
Type: Champagne
Årgang: NV
Druer: Chardonnay
Fad: 30% spredning over 3 årgange. Dosage: 8g/L
Farve: De muntre bobler skaber en tyk og cremet perlerække af fine små bobler som klær denne lyse og klare champagne. En smuk gylden champagne med fine grønne refleksioner.
Næse: Den første duft er super frisk med hvide blomster noter. I glasset får man noter af fuldmodne gule stenfrugter med en fin og frisk mineralitet som afslutning.
Karakter: En lækker, livlig og meget forfriskende champagne. Et lækkert glas med en finish der dvæler ved solmoden gul citronskal og en afslutning omkring en sart og blid bitterhed.
Velegnet: Denne champagne passer perfekt til asparges med mousseline sauce, smør stegt hvid fisk og skaldyr.
Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Champagne Brut Blanc de Noirs Grand Cru
NormalprisBlanc de Noir
Bernard Tornay / Bouzy
Type: Champagne
Årgang: Nonvintage
Druer: Pinot Noir, 30% spredning over 3 år, dosage: 8g/L
Lagring: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske.
Farve: Levende, sparkling med masser af små fine bobler, som er med til at skabe den blege gyldne farve. En smuk, lys, sprød og klar champagne.
Næse: Den første oplevelse i næsen er en fin duft af modne pærer og æbler. I glasset frigives en blød duft af honningkage-noter som sluttes af med et lille hint af kvæde.
Karakter: En champagne der starter rund og blid, men skjuler en fin friskhed. Runder af med kandiserede frugtnoter og lukker med nobel og delikat bitterhed.
Velegnet: Passer perfekt til saltede snacks, Foie gras, kalv med svampe, and med trøffelmayo. Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Champagne Brut BT
NormalprisBrut Tradition
Bernard Tornay / Bouzy
Type: Champagne
Årgang: NV
Druer: 70% Pinot Noir 30% Chardonnay
Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L
Farve: Rig på et tæt og smukt skum med et væld af små perlende bobler i overfladen. Øjet forkæles af en knivskarp klar gylden farve i glasset.
Næse: Lokkende duft af modne druer tilsat duften af ristet brød og brioche. I glasset frigives mocca-noter i fin balance med mirabelle og blommelikør.
Karakter: En indgang af let sødme, som fremhæver en fin balance af syre i denne champagne der har masser af krop og stadig en frisk fugtighed med et twist af saltet hav.
Velegnet: Perfekt til aperitif, lyst kød og blot til nydelse.
Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Champagne Brut Palais des Dames Grand Cru
NormalprisBlend: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Spredning: 3 årgange Dosage: 8g/L
Øjet: Når vinen rammer glasset opåstår der en bølge af små fine bobler i hele glasset. Vinen er klar og skinnende gylden.
Næse: Det første man fornemmer er en modenhed samtidig med kandiseret frugt. Noter af bjerghonning forkæler næsen, når vinen luftes i glasset og afrundes med hints af kandis.
Vinen lander blød og rund i ganen og åbner op for en udtryksfuld friskhed af citrusnoter. Afslutninger er lang og fyldig.
Passer perfekt til pandestegt foie gras, grillet jomfruhummer og kæmperejer, stegt kammusling med tørret skinke.

Champagne Brut Rosé
NormalprisDame Rosé
Bernard Tornay / Bouzy
Type: Champagne
Årgang: NV
Druer: 10% Pinot Noir 90% Chardonnay Dosage: 8g/L. Basisvin: 2011. Reserve vine: 30% over 3 år. År for aftapning: 2012. Diskorked: Juli 2018
Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L
Farve: Små fine insisterende bobler som stiger til toppen med et fint skum på overfladen. Smuk fyldig lyserød farve, klar og elegant.
Næse: Frisk og frugtagtig ved første duft, derefter tydelig modenhed af kandiserede frugter med afrunding af valmue.
Karakter: I ganen rund og smidig med en fremragende balance. Fugtigheden fra næsen mærkes tydeligt i munden. Lette aromaer af pink grape og appelsinskal.
Velegnet: Passer perfekt som appetitvækker, frisk fisk og skaldyr. Desserter af røde frugter.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Customer Reviews

Champagne Brut Rosé Magnum
NormalprisDame Rosé
Bernard Tornay / Bouzy
Type: Champagne
Årgang: NV
Druer: 10% Pinot Noir 90% Chardonnay Dosage: 8g/L. Basisvin: 2011. Reserve vine: 30% over 3 år. År for aftapning: 2012. Diskorked: Juli 2018
Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L
Farve: Små fine insisterende bobler som stiger til toppen med et fint skum på overfladen. Smuk fyldig lyserød farve, klar og elegant.
Næse: Frisk og frugtagtig ved første duft, derefter tydelig modenhed af kandiserede frugter med afrunding af valmue.
Karakter: I ganen rund og smidig med en fremragende balance. Fugtigheden fra næsen mærkes tydeligt i munden. Lette aromaer af pink grape og appelsinskal.
Velegnet: Passer perfekt som appetitvækker, frisk fisk og skaldyr. Desserter af røde frugter.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º