15 produkter
Primaio 2014 Sarteano Sienna
NormalprisPrimaio IGT Rosso
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot
Fad: Håndplukkede druer. Kort maceration ca. 10-15 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i ståltanke og 2 måneder i flaske.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , brombær og mørk kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter, let syre og klar eftersmag. Nem at drikke.
Velegnet: Forretter, lyst kød, pastaretter, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Beato Riserva Brunello di Montalcino 2006 DOCG
NormalprisBeato 2006
Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Udvilkede noter af kandiseret krisebær, chocolade, læder, anis, balsamiske noter og tørret rose.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med raffineret og integreret tanniner efter lang udvikling på flasken.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor vin og udvikling, samt til pastaretter med masser af smag og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
IXE 2016 Tempranillo Økologisk
Normalpris
IXE
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 100%
Fad: 14 mdr. på franske og australske egefade og 6 mdr på flaske.
Farve: Dyb rød med violette toner.
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og en god ragu.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12- 18º
Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016 Økologisk
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
MAURLEO Rosso Toscano IGT 2015
NormalprisMaurleo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera.
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dyb, mørke bær og vanilje.
Karakter: Blød og rund, typisk karakter for Malvasia med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna le Nicchie Tempranillo Toscana IGT 2012
NormalprisVigna alle Nicche
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: 100% Tempranillo
Lagring: 24 mdr på franske egefade (70%) og amerikanske egefade (30%), derefter 20-24 mdr på flaske.
Farve: Dyb mørk violet.
Næse: Blomst, frugt, lakrids, kaffe, cacao, læder og fløde.
Karakter: Cremet, silkeblød med elegante tanniner, dyb og lang eftersmag. En vin med karakter, en vin man husker.
Velegnet: Stegt kød, vildt retter med chokolade.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reciso Sangiovese Rosso Toscana IGT 2013
Normalpris
Reciso
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: Sangiovese 100% fra 2 forskellige stammer.
Fad: 24 mdr på franske og slovenske egefade og 12 mdr. på flaske.
Farve: Mørk dyb rød.
Næse: Kompleks, vilde bær, solbær, læder og ristet kaffe..
Karakter: Tør og silkeblød med tanniner, mørk bitter chokolade. Ren nydelse.
Velegnet: Fasan, due, stegt kød og modne oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Antiche Vie Chianti DOCG 2023 Økologisk
NormalprisAntichie Vie DOC
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%.
Fad: 24 måneder på cement fade.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet: Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Le Buche IGT 2010 Sarteano Sienna
NormalprisIGT Toscana Super Toscaner
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2010
Druer: Sangiovese 70% og blend af internationale druer 30%.
Fad: Håndplukkede druer. Gæring med skind i ca 25-30 dage. Efter separation fra skind er der en kort tids hvile i 10hl tønder , derefter i separate egefade i 18 måneder og til sidst 6 måneder i flaske.
Farve: Mørk dyb rubinrød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , solbær og mørke modne kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter samt tanniner, en rigtig Super Toscaner.
Velegnet: En vin til mørkt kød, simreretter og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Memento 2008 Sarteano Sienna
NormalprisLe Buche - Olive
Memento IGT Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 50% og Syrah 50%
Håndplukkede druer. Maceration med skind ca.25-30 dage i ståltanke. Der efter lagres Syrah i egefade og Sangiovese i ca. 24 måneder i egetønder 2500l. Efter blend i nye og gamle egefade ca. 12 måneder og i flaske 12 - 18 måneder.
Farve: Intens mørk og dyb rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af solbær, krydderurter, peber og mørk og moden kirsebær.
Karakter: Rund og fløjlsblød, mørke bær, peber, chokolade og med fine tanniner.
Velegnet : Oksekød, simremad, fede sovse og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Tempore IGT 2008 Sarteano Sienna
NormalprisTempore IGT Toscana
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franch.
Fad: Håndplukkede druer. Maceration med skind ca. 25-30 dage i ståltanke. Derefter malolaktisk gæring i franske egefade. Herefter blendes vinen og lagres på egefade i ca 1 år. Lagres derefter 12-18 måneder i flaske.
Farve: Intens mørk og dyb rubinrød.
Næse: Dyb og varm duft af solbær, krydderurter, peber, mørk og moden blomme.
Karakter: Rund og fløjlsblød, mørke bær, peber, chokolade.
Velegnet: Oksekød, simremad, fede sovse og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Il Poggiolo Brunello di Montalcino DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minimum 24 måneder i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 måneder på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: Intens jordbær, kirsebær, brombær med elegante tanniner
Velegnet: Til den der sætter pris på stor flot bøf eller alle retter der er badet ind trøfler og braserede simmeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Il Poggiolo Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: En kompleks men frisk vin med noter af blommer, kirsebær, chokolade, tobak og lakrids.
Velegnet: Perfekt match til modne oste, eller braiseret simretter med masser af smag.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Beato Riserva Brunello di Montalcino DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med høje og friske tanniner, en vin som vil udvikle sig over tiden.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor flot bøf eller alle retter der er badet ind trøfler.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sasello Rosso di Montalcino DOC 2016
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minimum 12 måneder i Franske barriques (225 liter). 50% i nyde fade og 50% i fade som året før har været anvendt til Brunello. Herefter hviler vinen minimum 3 til 4 måneder på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Intense noter af friske røde og sort kirsebær og brombær.
Karakter: Blød og mineralsk med noter af kirsebær, brombær og jordbær.
Velegnet: En god parring til pastaretter, lyse og mørkekødretter.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º