4 produkter
SUGGESTIONI 2017
NormalprisSuggestioni White
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Moscato. Kun håndplukkede druer.
Fad: Gæring i ståltank og derefter lagret i fransk eg i 6 mdr.
Farve: Gylden strågul.
Næse: Intens og blid med vanilje og mandler.
Karakter: Elegant, delikat og velsmagende, frisk med balsamiske toner. Intens frisk smag som rundes af med mandler og eksotisk frugt.
Velegnet: Som aperitif, til kold og varm snack, medium oste, grøntsagsretter, lyst kød, rå og tilberedt fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Sant`Eufemia 2020 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sensazioni 2019 Piemonte Viognier DOC
NormalprisSensazioni DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Viognier. (Oprindelig fransk drue)
Fad: 3 mdr. i ståltanke.
Farve: Lys strågul.
Næse: Eksotisk frugt, hvide blomster.
Karakter: Fyldig med god struktur, gule frugter, abrikos.
Velegnet: Sea Food, asiatisk mad, trøfler, lyst kød..
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Barbera d´Asti 2022 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º