27 produkter
Dogma Rosso IGT delle Venizia 2013
NormalprisDogma Rosso
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Cabernet 50% - Merlot 50%
Lagring: 18 mdr på egefade.
Farve: Dyb klar rubinrød.
Næse: En evolution af perfekt kombination mellem Cabernet og Merlot i bedste Bordeaux tradition, med underliggende grønne urteagtige noter der ikke overgår noterne af lyserøde blomster og violet. Tertiary noter af vanilje, kakao og tobak i en vellavet vin.
Karakter: Tør, dyb, intens, velbalanceret med stor krop, personlighed og elegance.
Velegnet: Stegt og grillet kød, vildt, modne oste, ren nydelse.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Beato Riserva Brunello di Montalcino 2006 DOCG
NormalprisBeato 2006
Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Udvilkede noter af kandiseret krisebær, chocolade, læder, anis, balsamiske noter og tørret rose.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med raffineret og integreret tanniner efter lang udvikling på flasken.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor vin og udvikling, samt til pastaretter med masser af smag og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
IXE 2016 Tempranillo Økologisk
Normalpris
IXE
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 100%
Fad: 14 mdr. på franske og australske egefade og 6 mdr på flaske.
Farve: Dyb rød med violette toner.
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og en god ragu.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12- 18º
Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016 Økologisk
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
MAURLEO Rosso Toscano IGT 2015
NormalprisMaurleo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera.
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dyb, mørke bær og vanilje.
Karakter: Blød og rund, typisk karakter for Malvasia med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna le Nicchie Tempranillo Toscana IGT 2012
NormalprisVigna alle Nicche
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: 100% Tempranillo
Lagring: 24 mdr på franske egefade (70%) og amerikanske egefade (30%), derefter 20-24 mdr på flaske.
Farve: Dyb mørk violet.
Næse: Blomst, frugt, lakrids, kaffe, cacao, læder og fløde.
Karakter: Cremet, silkeblød med elegante tanniner, dyb og lang eftersmag. En vin med karakter, en vin man husker.
Velegnet: Stegt kød, vildt retter med chokolade.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reciso Sangiovese Rosso Toscana IGT 2013
Normalpris
Reciso
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: Sangiovese 100% fra 2 forskellige stammer.
Fad: 24 mdr på franske og slovenske egefade og 12 mdr. på flaske.
Farve: Mørk dyb rød.
Næse: Kompleks, vilde bær, solbær, læder og ristet kaffe..
Karakter: Tør og silkeblød med tanniner, mørk bitter chokolade. Ren nydelse.
Velegnet: Fasan, due, stegt kød og modne oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sant`Eufemia 2020 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Clàsic DOCG 2020 Ruché Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Clàsic
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Kun udvalgte druer fra syd/vest vendte skråninger for et mere modens udtryk.
Fad:Alkohol gæring i ståltanke. Malolaktisk gæring i 54 hektoliter fransk ege tønde. Lagret i 500l. fransk egefade i 6 - 9 mdr. Derefter flaske 3 mdr. Ufiltreret.
Farve: Mørk Rubinrød
Næse: Elegant duft af modne bær og krydderier
Karakter: Rund og fyldig, elegant smag af Piemontes krydderier.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º
Cabernet IGT della Venezie 2022
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2022
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Barbera d´Asti 2022 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Barbera d´Asti Superiore DOCG 2021 La Regina
NormalprisLa Regina Barbera d’Asti 2016
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2021
Druer: Barbera
Alle druerne kommer fra "Castle of Montemagno", Vinstokkene er meget gamle, og producerer ganske få, men meget koncentrerede druer.
Fad: Alkohol gæring i 25 hektoliter franske egefade i 25 dage, derefter malolaktisk gæring i egefade og lagring i 500l egefade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º
Opera Prima DOCG 2015 Ruché Castagnole di Monferrato
Normalpris
Ruché Opera Prima 2015
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 100% Ruché
Fad: Gæring af alkohol og malolaktisk gæring i ståltanke. Lagring i 500l franske egefade i 24 - 36 mdr. og derefter på flaske i 12 mdr. Ufiltreret. Kan nemt gemmes 20 år.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, vanilje, lakrids, krydderier og modne kirsebær.
Karakter: Rund og fyldig med en god balance af syre og modne frugter. En vin fyldt med karakter, samt en god og blød eftersmag.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Merlot IGT delle Venezie 2018
NormalprisMerlot IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2018
Druer: Merlot
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Røde frugter, blomme, kirsebær, krydderier som peber og kanel.
Karakter: Intens med modne røde frugter og tanniner.
Velegnet: Fyldige salater, god burger, rødt kød og mørkt fjerkræ.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Campo Sella IGT della Venize 2016
NormalprisCampo Sella
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Merlot
Fad: 18 mdr. på egefade.
Farve: Mørk og klar rubinrød.
Næse: Skovbær, brombær og let krydret.
Karakter: Vin med karakter og gennemslagskraft.Tør, rund og dyb med lang eftersmag. Noter af sort peber, kanel og tertiary noter af træ og læder.
Velegnet: Grill, kød og vildt.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Antiche Vie Chianti DOCG 2023 Økologisk
NormalprisAntichie Vie DOC
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%.
Fad: 24 måneder på cement fade.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet: Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
TT Amarone della Valpolicella DOCG 2014 Veneto
NormalprisTT Amarone delle Valpolicella
SUTTO
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Corvina, Corvione og Rondinella.
Fad: Udvalgte og håndplukkede druer. Efter tørring i bakker, lagres vinen 12 mdr. i franske egefade og derefter 12 mdr. i flaske.
Farve: Dyb og intens rubinrød.
Næse: Fyldig duft af røde frugter blended med strejf af lakrids og chokolade.
Karakter: Insisterende og fyldig ren med klare tanniner, æterisk og ensartet i de sødlige toner hvor man også fornemmer sorte kirsebær.
Velegnet: Perfekt meditationsvin, til godt kød, trøffel og lidt usædvanligt: helt perfekt til Risotto alle Milanese.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Valpolicella Ripasso DOC 2017 Veneto
NormalprisTT Valpolicella Ripasso
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin.
Årgang: 2017
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.
Fad: Håndplukkede druer, høstet ultimo september-medio oktober. Traditionel kontakt med "Amarone" druer i få dage, hvor anden gæring finder sted. Derefter min. 18 mdr. på franske egefade.
Farve: Livlig og intens rubinrød.
Næse: Intens og elegant aroma med dybe noter af rød solmoden frugt som hindbær og blomme.
Karakter: Velbalanceret, varm og intens med sødlige tanniner, en varm elegant krydret og ristet eftersmag..
Velegnet: Perfekt til langtidstilberedt kød, grillet kød. Perfekt meditationsvin.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Le Buche IGT 2010 Sarteano Sienna
NormalprisIGT Toscana Super Toscaner
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2010
Druer: Sangiovese 70% og blend af internationale druer 30%.
Fad: Håndplukkede druer. Gæring med skind i ca 25-30 dage. Efter separation fra skind er der en kort tids hvile i 10hl tønder , derefter i separate egefade i 18 måneder og til sidst 6 måneder i flaske.
Farve: Mørk dyb rubinrød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , solbær og mørke modne kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter samt tanniner, en rigtig Super Toscaner.
Velegnet: En vin til mørkt kød, simreretter og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Memento 2008 Sarteano Sienna
NormalprisLe Buche - Olive
Memento IGT Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 50% og Syrah 50%
Håndplukkede druer. Maceration med skind ca.25-30 dage i ståltanke. Der efter lagres Syrah i egefade og Sangiovese i ca. 24 måneder i egetønder 2500l. Efter blend i nye og gamle egefade ca. 12 måneder og i flaske 12 - 18 måneder.
Farve: Intens mørk og dyb rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af solbær, krydderurter, peber og mørk og moden kirsebær.
Karakter: Rund og fløjlsblød, mørke bær, peber, chokolade og med fine tanniner.
Velegnet : Oksekød, simremad, fede sovse og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Primaio 2014 Sarteano Sienna
NormalprisPrimaio IGT Rosso
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot
Fad: Håndplukkede druer. Kort maceration ca. 10-15 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i ståltanke og 2 måneder i flaske.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , brombær og mørk kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter, let syre og klar eftersmag. Nem at drikke.
Velegnet: Forretter, lyst kød, pastaretter, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Tempore IGT 2008 Sarteano Sienna
NormalprisTempore IGT Toscana
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franch.
Fad: Håndplukkede druer. Maceration med skind ca. 25-30 dage i ståltanke. Derefter malolaktisk gæring i franske egefade. Herefter blendes vinen og lagres på egefade i ca 1 år. Lagres derefter 12-18 måneder i flaske.
Farve: Intens mørk og dyb rubinrød.
Næse: Dyb og varm duft af solbær, krydderurter, peber, mørk og moden blomme.
Karakter: Rund og fløjlsblød, mørke bær, peber, chokolade.
Velegnet: Oksekød, simremad, fede sovse og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna Del Parroco 2016 Ruché di Castagnole Monferrato DOCG
NormalprisVigna del Parroco
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Ruché
Druerne stammer fra modermarken af druesorten Ruché.
Fad: 4 mdr på franske egefade
Farve: Mørk Rubinrød med lidt lilla tone i kanten
Næse: Elegant og intens duft af modne mørke bær, modne blommer, sort peber og krydderier.
Karakter: Rund, fyldig og fløjlsblød, elegant smag af Piemontes krydderier. Let tør. Lav på syre med aromatisk og lang eftersmag.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød, lam og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Il Poggiolo Brunello di Montalcino DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minimum 24 måneder i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 måneder på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: Intens jordbær, kirsebær, brombær med elegante tanniner
Velegnet: Til den der sætter pris på stor flot bøf eller alle retter der er badet ind trøfler og braserede simmeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Il Poggiolo Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: En kompleks men frisk vin med noter af blommer, kirsebær, chokolade, tobak og lakrids.
Velegnet: Perfekt match til modne oste, eller braiseret simretter med masser af smag.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Beato Riserva Brunello di Montalcino DOCG 2012
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Tørrede tranebær, jordbær, brombær, lakrids, Espresso.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med høje og friske tanniner, en vin som vil udvikle sig over tiden.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor flot bøf eller alle retter der er badet ind trøfler.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sasello Rosso di Montalcino DOC 2016
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minimum 12 måneder i Franske barriques (225 liter). 50% i nyde fade og 50% i fade som året før har været anvendt til Brunello. Herefter hviler vinen minimum 3 til 4 måneder på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Intense noter af friske røde og sort kirsebær og brombær.
Karakter: Blød og mineralsk med noter af kirsebær, brombær og jordbær.
Velegnet: En god parring til pastaretter, lyse og mørkekødretter.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º