3 produkter
Valpolicella Ripasso DOC 2017 Veneto
NormalprisTT Valpolicella Ripasso
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin.
Årgang: 2017
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.
Fad: Håndplukkede druer, høstet ultimo september-medio oktober. Traditionel kontakt med "Amarone" druer i få dage, hvor anden gæring finder sted. Derefter min. 18 mdr. på franske egefade.
Farve: Livlig og intens rubinrød.
Næse: Intens og elegant aroma med dybe noter af rød solmoden frugt som hindbær og blomme.
Karakter: Velbalanceret, varm og intens med sødlige tanniner, en varm elegant krydret og ristet eftersmag..
Velegnet: Perfekt til langtidstilberedt kød, grillet kød. Perfekt meditationsvin.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna Del Parroco 2016 Ruché di Castagnole Monferrato DOCG
NormalprisVigna del Parroco
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Ruché
Druerne stammer fra modermarken af druesorten Ruché.
Fad: 4 mdr på franske egefade
Farve: Mørk Rubinrød med lidt lilla tone i kanten
Næse: Elegant og intens duft af modne mørke bær, modne blommer, sort peber og krydderier.
Karakter: Rund, fyldig og fløjlsblød, elegant smag af Piemontes krydderier. Let tør. Lav på syre med aromatisk og lang eftersmag.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød, lam og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sasello Rosso di Montalcino DOC 2016
NormalprisIl Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minimum 12 måneder i Franske barriques (225 liter). 50% i nyde fade og 50% i fade som året før har været anvendt til Brunello. Herefter hviler vinen minimum 3 til 4 måneder på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Intense noter af friske røde og sort kirsebær og brombær.
Karakter: Blød og mineralsk med noter af kirsebær, brombær og jordbær.
Velegnet: En god parring til pastaretter, lyse og mørkekødretter.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º