- Balsamiske toner mandler eksotisk frugt
- Blød og smagsfuld af exotisk frugter pære og banan
- Citrus Pære Honeysuckle
- Dyb Solbær Peber og mørke kirsebær
- Kirsebær Brombær Saftig
- Kompleks noter af nøder og brødkrumme
- MørkeKirsebær Orange Stor Personlighed
- Roser Vanilje Modne Kirsebær
- Rosiner Honning og dyb sødme
- Saftig lækkerhed Rose og Kirsebær
- Seriøs Super Toscaner KIrsebær
- Viol Mørkrosé Sortpeber
- Balsamiske toner mandler eksotisk frugt
- Blød og smagsfuld af exotisk frugter pære og banan
- Citrus Pære Honeysuckle
- Dyb Solbær Peber og mørke kirsebær
- Kirsebær Brombær Saftig
- Kompleks noter af nøder og brødkrumme
- MørkeKirsebær Orange Stor Personlighed
- Roser Vanilje Modne Kirsebær
- Rosiner Honning og dyb sødme
- Saftig lækkerhed Rose og Kirsebær
- Seriøs Super Toscaner KIrsebær
- Viol Mørkrosé Sortpeber
41 produkter
Moscato D´Asti DOCG 2019
NormalprisMoscato d´Asti DOCG
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Moscato D'Asti - bobler
Årgang:
Druer: 100% Moscato. Kun håndplukkede druer.
Fad: Vinen er gæret ved lav temperatur i stål tank indtil 5% alkohol er nået, derefter filtreret og tappet på flaske.
Farve:Lys strågul med gyldne toner og fine små boblende perler.
Næse: Intens og frugtrig aroma af modne druer med en diskret note af salvie.
Karakter: Frisk, velsmagende og perlende. God balance mellem sødme og syre.
Velegnet: Afslutning på et måltid, frugt, kage, dessert med hasselnød, fersken og mandel. Kølig nydelse på en varm dag.
Alkohol: 5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Customer Reviews
Sant`Eufemia 2020 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Sensazioni 2019 Piemonte Viognier DOC
NormalprisSensazioni DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Viognier. (Oprindelig fransk drue)
Fad: 3 mdr. i ståltanke.
Farve: Lys strågul.
Næse: Eksotisk frugt, hvide blomster.
Karakter: Fyldig med god struktur, gule frugter, abrikos.
Velegnet: Sea Food, asiatisk mad, trøfler, lyst kød..
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Dogma Rosso IGT delle Venizia 2013
NormalprisDogma Rosso
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Cabernet 50% - Merlot 50%
Lagring: 18 mdr på egefade.
Farve: Dyb klar rubinrød.
Næse: En evolution af perfekt kombination mellem Cabernet og Merlot i bedste Bordeaux tradition, med underliggende grønne urteagtige noter der ikke overgår noterne af lyserøde blomster og violet. Tertiary noter af vanilje, kakao og tobak i en vellavet vin.
Karakter: Tør, dyb, intens, velbalanceret med stor krop, personlighed og elegance.
Velegnet: Stegt og grillet kød, vildt, modne oste, ren nydelse.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cabernet IGT della Venezie 2022
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2022
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Primaio 2014 Sarteano Sienna
NormalprisPrimaio IGT Rosso
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot
Fad: Håndplukkede druer. Kort maceration ca. 10-15 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i ståltanke og 2 måneder i flaske.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , brombær og mørk kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter, let syre og klar eftersmag. Nem at drikke.
Velegnet: Forretter, lyst kød, pastaretter, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Barbera d´Asti 2022 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Barbera d´Asti Superiore DOCG 2021 La Regina
NormalprisLa Regina Barbera d’Asti 2016
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2021
Druer: Barbera
Alle druerne kommer fra "Castle of Montemagno", Vinstokkene er meget gamle, og producerer ganske få, men meget koncentrerede druer.
Fad: Alkohol gæring i 25 hektoliter franske egefade i 25 dage, derefter malolaktisk gæring i egefade og lagring i 500l egefade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º
PRS Malvasia Lunga 2020 anno zero Økologisk
NormalprisPRS
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Malvasia Lunga
Lagring: 4 måneder i cementtanke med ugentlig batonage, og 4 måneders lagring på flasken.
Farve: Pale gold
Næse: Aromatiske noter af citrus og exotiske frugter.
Karakter: Aromatisk og mineralsk med bløde smørnoter.
Velegnet: Flot match til fisk, grønsager og det asiatiske køkken.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
VEA anno zero Toscano IGT 2020 økologisk
NormalprisVEA
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Trebbiano
Lagring: Efter druerne er blevet presset sker macerationen på lees i 40 dage, efterfulgt af lagring i cementtanke i 4 mdr. og derefter 3 mdr. i barriques med ugenligt batonage. Vinen afsluttes med 4 mdr. flaskelagring.
Farve: Intens gylden.
Næse: Intens og komplesk.
Karakter: Rund og fullbody med flot integreret syre.
Velegnet: Perfekt valg til starters, lyst kød, ost, retter med trøffel og smagsfulde fiskeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Beato Riserva Brunello di Montalcino 2006 DOCG
NormalprisBeato 2006
Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Udvilkede noter af kandiseret krisebær, chocolade, læder, anis, balsamiske noter og tørret rose.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med raffineret og integreret tanniner efter lang udvikling på flasken.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor vin og udvikling, samt til pastaretter med masser af smag og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
SUGGESTIONI 2017
NormalprisSuggestioni White
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Moscato. Kun håndplukkede druer.
Fad: Gæring i ståltank og derefter lagret i fransk eg i 6 mdr.
Farve: Gylden strågul.
Næse: Intens og blid med vanilje og mandler.
Karakter: Elegant, delikat og velsmagende, frisk med balsamiske toner. Intens frisk smag som rundes af med mandler og eksotisk frugt.
Velegnet: Som aperitif, til kold og varm snack, medium oste, grøntsagsretter, lyst kød, rå og tilberedt fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Sorsi Di Emozioni Spumante Brut 2019
Normalpris
Sorsi Di Emozione Spumante Brut
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Barbera med en lille procent Chardonnay. Kun håndplukket.
Fad: Efter at druerne skånsom er presset starter fermetationen ved 14-15º i ståltanke hvor den lagres i 6 mdr. hvor drueskallerne danner i låg i toppen som pumpes rundt ugentligt.
Farve: Lys strågul med lette gyldne nuancer.
Næse:Intens og elegant med frugt og brødkrumme.
Karakter: Frisk og blød med let syre. Fin, velsmagende og harmoniske elegante perler.
Velegnet: Som aperitif, til kolde supper og skaldyr.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 6-12º
IXE 2016 Tempranillo Økologisk
Normalpris
IXE
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 100%
Fad: 14 mdr. på franske og australske egefade og 6 mdr på flaske.
Farve: Dyb rød med violette toner.
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og en god ragu.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12- 18º
Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016 Økologisk
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
MAURLEO Rosso Toscano IGT 2015
NormalprisMaurleo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera.
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dyb, mørke bær og vanilje.
Karakter: Blød og rund, typisk karakter for Malvasia med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna le Nicchie Tempranillo Toscana IGT 2012
NormalprisVigna alle Nicche
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: 100% Tempranillo
Lagring: 24 mdr på franske egefade (70%) og amerikanske egefade (30%), derefter 20-24 mdr på flaske.
Farve: Dyb mørk violet.
Næse: Blomst, frugt, lakrids, kaffe, cacao, læder og fløde.
Karakter: Cremet, silkeblød med elegante tanniner, dyb og lang eftersmag. En vin med karakter, en vin man husker.
Velegnet: Stegt kød, vildt retter med chokolade.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reciso Sangiovese Rosso Toscana IGT 2013
Normalpris
Reciso
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: Sangiovese 100% fra 2 forskellige stammer.
Fad: 24 mdr på franske og slovenske egefade og 12 mdr. på flaske.
Farve: Mørk dyb rød.
Næse: Kompleks, vilde bær, solbær, læder og ristet kaffe..
Karakter: Tør og silkeblød med tanniner, mørk bitter chokolade. Ren nydelse.
Velegnet: Fasan, due, stegt kød og modne oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Clàsic DOCG 2020 Ruché Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Clàsic
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Kun udvalgte druer fra syd/vest vendte skråninger for et mere modens udtryk.
Fad:Alkohol gæring i ståltanke. Malolaktisk gæring i 54 hektoliter fransk ege tønde. Lagret i 500l. fransk egefade i 6 - 9 mdr. Derefter flaske 3 mdr. Ufiltreret.
Farve: Mørk Rubinrød
Næse: Elegant duft af modne bær og krydderier
Karakter: Rund og fyldig, elegant smag af Piemontes krydderier.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º
Batiso Prosecco DOC Extra Dry Valdobiadene
NormalprisBatiso Extra Dry
SUTTO / Valdobbiadene
Type: Prosecco
Årgang: 2019
Druer: Glera
Fad: Udvalgte og håndplukkede druer. Efter tørring i bakker, lagres vinen 12 mdr. i franske egefade og derefter 12 mdr. i flaske.
Farve: Let strågul
Næse: Frugtig med noter af æble, ærteblomster og honning.
Karakter: Let frisk og blød med fine elegante bobler. Disse lækre bobler kaldes også ”The Pearl of Veneto”
Velegnet: Aperitif, fisk og salater.
Alkohol: 11%
Serveringstemperatur: 6-10º
Opera Prima DOCG 2015 Ruché Castagnole di Monferrato
Normalpris
Ruché Opera Prima 2015
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 100% Ruché
Fad: Gæring af alkohol og malolaktisk gæring i ståltanke. Lagring i 500l franske egefade i 24 - 36 mdr. og derefter på flaske i 12 mdr. Ufiltreret. Kan nemt gemmes 20 år.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, vanilje, lakrids, krydderier og modne kirsebær.
Karakter: Rund og fyldig med en god balance af syre og modne frugter. En vin fyldt med karakter, samt en god og blød eftersmag.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Caratello / Vin Santo del Chianti DOC
Normalpris
Carratello Vin Santo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Sød hvidvin.
Årgang: 2007
Druer: Malvasia hvid og rød, Trebbiano og San Colombano.
Fad: Druerne tørres i 5–8 måneder og gæres i ege og kastanje fade, lagres derefter i fadene i 4–6 år.
Farve: Dyb ravgul
Næse: Blomsterrig og gavmild duft med honning og tørrede frugter.
Karakter: Fyldig og saftig, dyb og fløjlsblød med rund og delikat lang eftersmag.
Velegnet: Nødder, tørret frugt, kransekage, krydrede og cremede blå oste. En vin til meditation og forkælelse.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 8-12º
Pinot Grigio IGT delle Venezie 2020
NormalprisPinot Grigio IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Pinot Grigio
Fad: Kold første maceration og soft press på duerne, anden maceration ved lidt højere temperatur forbliver mosten sammen med gæren og man laver en lees stirring hvor man på godt dansk røre rundt i “gryden” ståltanken ved jævne mellemrum indtil vinen er klar til at komme på flaske.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Markant duft af modne ferskner, stikkelsbær, Camille og friske krydderurter.
Karakter: Elegant, frisk og let tør, vel balanceret. .
Velegnet: Super til lette retter med krydderurter, også til fisk og skaldyr, gerne fra grill.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Chardonnay IGT delle Venezie 2020
NormalprisChardonnay IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Chardonnay
Fad: Gæring 8-10 timer i ståltank derefter lagres i ståltanke.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Fin aromatisk duft med noter af banan, abrikos, ananas og søde gule blomster.
Karakter: Blød, rund, frugtig og frisk.
Velegnet: Som starter, til fjerkræ, fisk og lette oste.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Merlot IGT delle Venezie 2018
NormalprisMerlot IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2018
Druer: Merlot
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Røde frugter, blomme, kirsebær, krydderier som peber og kanel.
Karakter: Intens med modne røde frugter og tanniner.
Velegnet: Fyldige salater, god burger, rødt kød og mørkt fjerkræ.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Campo Sella IGT della Venize 2016
NormalprisCampo Sella
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Merlot
Fad: 18 mdr. på egefade.
Farve: Mørk og klar rubinrød.
Næse: Skovbær, brombær og let krydret.
Karakter: Vin med karakter og gennemslagskraft.Tør, rund og dyb med lang eftersmag. Noter af sort peber, kanel og tertiary noter af træ og læder.
Velegnet: Grill, kød og vildt.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º
Ultimo passito di Manzoni Bianco IGT Veneto 2012
NormalprisUltimo
SUTTO / Venedig
Type: Sød hvidvin
Årgang: 2012
Druer: Manzoni Bianco..
Lagring: Denne vin stammer fra nøje udvalgte druer som håndhøstes og tørres naturligt, for at kunne producere denne ekstraordinære vin som lagres længe i barriques for en flot raffieneret vinoplevelse.
Farve: Gylden honning.
Næse: Kandiseret frugt, vanilje, honning og en duft af middelhavets og østens krydderier.
Karakter: Sød med nøddeagtig smag, et tvist af ristet brød og honning, østens elegante krydderier.
Velegnet: Ost, Foie Gras, frugt, nødder og dessert. Kan også bare nydes afkølet.
Alkohol: 14% (Flaske str. 375ml)
Serveringstemperatur: 8-12º