- Balsamiske toner mandler eksotisk frugt
- Blød og smagsfuld af exotisk frugter pære og banan
- Citrus Pære Honeysuckle
- Dyb Solbær Peber og mørke kirsebær
- Kirsebær Brombær Saftig
- Kompleks noter af nøder og brødkrumme
- MørkeKirsebær Orange Stor Personlighed
- Roser Vanilje Modne Kirsebær
- Rosiner Honning og dyb sødme
- Saftig lækkerhed Rose og Kirsebær
- Seriøs Super Toscaner KIrsebær
- Viol Mørkrosé Sortpeber
- Balsamiske toner mandler eksotisk frugt
- Blød og smagsfuld af exotisk frugter pære og banan
- Citrus Pære Honeysuckle
- Dyb Solbær Peber og mørke kirsebær
- Kirsebær Brombær Saftig
- Kompleks noter af nøder og brødkrumme
- MørkeKirsebær Orange Stor Personlighed
- Roser Vanilje Modne Kirsebær
- Rosiner Honning og dyb sødme
- Saftig lækkerhed Rose og Kirsebær
- Seriøs Super Toscaner KIrsebær
- Viol Mørkrosé Sortpeber
5 produkter
VEA anno zero Toscano IGT 2020 økologisk
NormalprisVEA
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Trebbiano
Lagring: Efter druerne er blevet presset sker macerationen på lees i 40 dage, efterfulgt af lagring i cementtanke i 4 mdr. og derefter 3 mdr. i barriques med ugenligt batonage. Vinen afsluttes med 4 mdr. flaskelagring.
Farve: Intens gylden.
Næse: Intens og komplesk.
Karakter: Rund og fullbody med flot integreret syre.
Velegnet: Perfekt valg til starters, lyst kød, ost, retter med trøffel og smagsfulde fiskeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016 Økologisk
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Clàsic DOCG 2020 Ruché Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Clàsic
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Ruché
Kun udvalgte druer fra syd/vest vendte skråninger for et mere modens udtryk.
Fad:Alkohol gæring i ståltanke. Malolaktisk gæring i 54 hektoliter fransk ege tønde. Lagret i 500l. fransk egefade i 6 - 9 mdr. Derefter flaske 3 mdr. Ufiltreret.
Farve: Mørk Rubinrød
Næse: Elegant duft af modne bær og krydderier
Karakter: Rund og fyldig, elegant smag af Piemontes krydderier.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º
Ultimo passito di Manzoni Bianco IGT Veneto 2012
NormalprisUltimo
SUTTO / Venedig
Type: Sød hvidvin
Årgang: 2012
Druer: Manzoni Bianco..
Lagring: Denne vin stammer fra nøje udvalgte druer som håndhøstes og tørres naturligt, for at kunne producere denne ekstraordinære vin som lagres længe i barriques for en flot raffieneret vinoplevelse.
Farve: Gylden honning.
Næse: Kandiseret frugt, vanilje, honning og en duft af middelhavets og østens krydderier.
Karakter: Sød med nøddeagtig smag, et tvist af ristet brød og honning, østens elegante krydderier.
Velegnet: Ost, Foie Gras, frugt, nødder og dessert. Kan også bare nydes afkølet.
Alkohol: 14% (Flaske str. 375ml)
Serveringstemperatur: 8-12º
Le Buche IGT 2010 Sarteano Sienna
NormalprisIGT Toscana Super Toscaner
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2010
Druer: Sangiovese 70% og blend af internationale druer 30%.
Fad: Håndplukkede druer. Gæring med skind i ca 25-30 dage. Efter separation fra skind er der en kort tids hvile i 10hl tønder , derefter i separate egefade i 18 måneder og til sidst 6 måneder i flaske.
Farve: Mørk dyb rubinrød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , solbær og mørke modne kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter samt tanniner, en rigtig Super Toscaner.
Velegnet: En vin til mørkt kød, simreretter og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º