2 produkter
VEA anno zero Toscano IGT 2020 økologisk
NormalprisVEA
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Trebbiano
Lagring: Efter druerne er blevet presset sker macerationen på lees i 40 dage, efterfulgt af lagring i cementtanke i 4 mdr. og derefter 3 mdr. i barriques med ugenligt batonage. Vinen afsluttes med 4 mdr. flaskelagring.
Farve: Intens gylden.
Næse: Intens og komplesk.
Karakter: Rund og fullbody med flot integreret syre.
Velegnet: Perfekt valg til starters, lyst kød, ost, retter med trøffel og smagsfulde fiskeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Caratello / Vin Santo del Chianti DOC
Normalpris
Carratello Vin Santo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Sød hvidvin.
Årgang: 2007
Druer: Malvasia hvid og rød, Trebbiano og San Colombano.
Fad: Druerne tørres i 5–8 måneder og gæres i ege og kastanje fade, lagres derefter i fadene i 4–6 år.
Farve: Dyb ravgul
Næse: Blomsterrig og gavmild duft med honning og tørrede frugter.
Karakter: Fyldig og saftig, dyb og fløjlsblød med rund og delikat lang eftersmag.
Velegnet: Nødder, tørret frugt, kransekage, krydrede og cremede blå oste. En vin til meditation og forkælelse.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 8-12º