9 produkter
PRS Malvasia Lunga 2020 anno zero Økologisk
NormalprisPRS
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Malvasia Lunga
Lagring: 4 måneder i cementtanke med ugentlig batonage, og 4 måneders lagring på flasken.
Farve: Pale gold
Næse: Aromatiske noter af citrus og exotiske frugter.
Karakter: Aromatisk og mineralsk med bløde smørnoter.
Velegnet: Flot match til fisk, grønsager og det asiatiske køkken.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
VEA anno zero Toscano IGT 2020 økologisk
NormalprisVEA
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Trebbiano
Lagring: Efter druerne er blevet presset sker macerationen på lees i 40 dage, efterfulgt af lagring i cementtanke i 4 mdr. og derefter 3 mdr. i barriques med ugenligt batonage. Vinen afsluttes med 4 mdr. flaskelagring.
Farve: Intens gylden.
Næse: Intens og komplesk.
Karakter: Rund og fullbody med flot integreret syre.
Velegnet: Perfekt valg til starters, lyst kød, ost, retter med trøffel og smagsfulde fiskeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
IXE 2016 Tempranillo Økologisk
Normalpris
IXE
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 100%
Fad: 14 mdr. på franske og australske egefade og 6 mdr på flaske.
Farve: Dyb rød med violette toner.
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og en god ragu.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12- 18º
Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016 Økologisk
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
MAURLEO Rosso Toscano IGT 2015
NormalprisMaurleo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera.
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dyb, mørke bær og vanilje.
Karakter: Blød og rund, typisk karakter for Malvasia med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Vigna le Nicchie Tempranillo Toscana IGT 2012
NormalprisVigna alle Nicche
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: 100% Tempranillo
Lagring: 24 mdr på franske egefade (70%) og amerikanske egefade (30%), derefter 20-24 mdr på flaske.
Farve: Dyb mørk violet.
Næse: Blomst, frugt, lakrids, kaffe, cacao, læder og fløde.
Karakter: Cremet, silkeblød med elegante tanniner, dyb og lang eftersmag. En vin med karakter, en vin man husker.
Velegnet: Stegt kød, vildt retter med chokolade.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reciso Sangiovese Rosso Toscana IGT 2013
Normalpris
Reciso
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: Sangiovese 100% fra 2 forskellige stammer.
Fad: 24 mdr på franske og slovenske egefade og 12 mdr. på flaske.
Farve: Mørk dyb rød.
Næse: Kompleks, vilde bær, solbær, læder og ristet kaffe..
Karakter: Tør og silkeblød med tanniner, mørk bitter chokolade. Ren nydelse.
Velegnet: Fasan, due, stegt kød og modne oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Caratello / Vin Santo del Chianti DOC
Normalpris
Carratello Vin Santo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Sød hvidvin.
Årgang: 2007
Druer: Malvasia hvid og rød, Trebbiano og San Colombano.
Fad: Druerne tørres i 5–8 måneder og gæres i ege og kastanje fade, lagres derefter i fadene i 4–6 år.
Farve: Dyb ravgul
Næse: Blomsterrig og gavmild duft med honning og tørrede frugter.
Karakter: Fyldig og saftig, dyb og fløjlsblød med rund og delikat lang eftersmag.
Velegnet: Nødder, tørret frugt, kransekage, krydrede og cremede blå oste. En vin til meditation og forkælelse.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 8-12º
Antiche Vie Chianti DOCG 2023 Økologisk
NormalprisAntichie Vie DOC
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%.
Fad: 24 måneder på cement fade.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet: Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º